Journaal april 2018

De wereld van het recht en de omgeving waarin de advocaat werkt veranderen razendsnel. Het Journaal brengt daarom must-read nieuwsartikelen uit binnen- en buitenland.

Lees meer: Journaal april 2018

Interview met Emilie van Rijckevorsel-Teeuwen: 'Wees niet bang'

Emilie van Rijckevorsel-Teeuwen is trainer Beroepsattitude en beroepsethiek bij de Beroepsopleiding en docent beroepsethiek voor de Law Firm School. Ze is als advocaat bij Houthoff gespecialiseerd in het tucht- en gedragsrecht en de beroepsaansprakelijkheid van advocaten en notarissen. Emilie is tevens lid van de raad van discipline in Amsterdam, MfN-geregistreerd mediator en redactielid van het Tijdschrift Tuchtrecht.

Lees meer: Interview met Emilie van Rijckevorsel-Teeuwen: 'Wees niet bang'

Vernieuwde DLO binnenkort live

Binnenkort openen we een vernieuwde digitale leeromgeving (DLO). Op die datum gaat ook de nieuwe website van de BA live. Graag geven wij u een sneak preview van de vernieuwde DLO. Wij informeren u tijdig over de datums waarop de DLO  niet bereikbaar is.

Lees meer: Vernieuwde DLO binnenkort live

Interview met Femke Rientsma

Het lef om het anders te doen
Spannende overnames in de bankwereld, ingewikkelde financiële constructies, het management van een ziekenhuis; Femke Rientsma was erbij betrokken of er zelfs verantwoordelijk voor. Ze maakte een (internationale) droomcarrière door als adviseur corporate finance/M&A bij de Deutsche Bank en directeur bij het MC-Zuiderzeeziekenhuis in Lelystad. Toch besloot ze om haar baan op te zeggen en rechten te gaan studeren. Waarom?

Lees meer: Interview met Femke Rientsma

Werk in uitvoering - april 2018

Waar werkt de BA aan? We vertellen er graag over. Deze keer nieuws over een nieuwe toetslocatie, het mentorboek, expertgroepen en meer.
 

Lees meer: Werk in uitvoering - april 2018

Delen FacebookTwitterLinkedin