Informatie over het coronavirus en het onderwijs in de BA

25 maart 2020

Naar aanleiding van de maatregelen van de overheid rondom het coronavirus hebben wij eerder al het besluit genomen om alle verplichte onderdelen – zowel onderwijs als toetsen – van de Beroepsopleiding Advocaten t/m 4 april te annuleren.

Op maandag 23 maart jl. heeft het kabinet nieuwe maatregelen bekendgemaakt. Een van die maatregelen is dat tot 1 juni alle samenkomsten zijn verboden. Dat betekent dat ook in de periode na 4 april het onderwijs in de BA niet op de gebruikelijke manier aangeboden kan worden. Wel is het belangrijk dat u de vanaf 6 april geplande datums voor contactonderwijs vrijhoudt voor het volgen van online onderwijs.

Ook de op 25 april a.s. geplande toetsen van Jaarrekeninglezen en Informatie- en bewijsvergaring gaan niet door. Binnenkort ontvangt u meer informatie van ons over het moment en de wijze waarop u alsnog kunt deelnemen aan deze toetsen.

We zijn hard aan het werk om te bekijken op welke manier we het onderwijs in kunnen halen of online aan kunnen bieden. Vanzelfsprekend staat daarbij de kwaliteit van ons onderwijs voorop. Zodra wij een duidelijk beeld hebben van de manier waarop we de onderwijsactiviteiten van de BA de komende tijd zullen voortzetten, brengen we u daarvan op de hoogte.

Heeft u vragen, of wilt u overleggen over uw specifieke situatie, dan kunt u contact met ons opnemen via info@cpodialogue.nl of 088 0595 700.

Terug naar overzicht

Deze informatie delenShare on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email to someone
email

Aanbevolen artikelen